U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Online apotheek

Pharmacie en ligne

Online Pharmacy

Filosofie   Team   Locatie   Kwaliteit & zekerheid   Service

 

 

Over Pharma2go

 

 

+ Filosofie

 

Uw gezondheid is belangrijk voor ons, meer nog : wij zijn hierin uw partner.  Dit is onze visie.
Het juiste product leveren aan een correcte prijs binnen de termijn staan hierin centraal en vormt onze missie.

Wat zijn hiervan de voordelen voor u ?


Wij bij pharma2go zijn pas tevreden als u dat bent.  Wij willen instaan voor een betrouwbaar en modern distributiesysteem met respect voor uw vrijheid en privacy waarbij uw gezondheid primordiaal is.

+ Ons team

 

Pharma2go is verantwoordelijk voor de website en distributie van de medicatie geleverd door Apotheek Parc astrid. De apotheek-titularis is Fabrice Boublil. 210156 – 1/01/2017

 

+ Locatie

Onze website is het verlengstuk van onze apotheek. Met dezelfde gedrevenheid willen wij u online van dienst zijn. Informatie over de apotheek van wacht vind u op https://upb-avb.be/nl/apotheken-van-wacht/. De apotheek is open van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 13:30 et 14:00 tot 19:00. Zaterdag van 09:00 - 12:30.

U vindt ons op volgend adres :

Pharmacie Parc Astrid sprl
Dokter Jacobstraat, 88 (Rond punt Meir)
1070 Brussel
BE0667.975.652
locatie op kaart

+ Kwaliteit & zekerheid

 

Een gevalideerde site

Onze site is vermeld bij het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG)  , Eurostation II, Victor Hortaplein 40/40,1060 BRUSSEL, dat de wetttelijkheid van de Belgische online apotheken controleert.  U vindt pharma2go (Apotheek Parc Astrid) op de FAGG lijst van de vergunde apotheken.

Onze online betalingen zijn 100 % beveiligd en worden verzekerd door onze professionele partner Ogone (www.ogone.be).

Kwaliteit van de producten

 

Wij kunnen en willen enkel leveren wat in klassieke, vertrouwde apotheek leverbaar is. Op dit gebied nemen wij geen compromissen. De 3 groothandels waar wij mee samen werken ontvangen hun producten enkel van erkende laboratoria en farmaceutische producenten zodat het hier steeds over een veilig en geregistreerd product gaat. Een gesloten keten van producent naar consument is de beste garantie op bescherming tegen namaak.

 


Dubbele controle van uw bestelling

 

Na het samenstellen van uw bestelling wordt elk product opnieuw gescand en gebeurt er op deze produkten een controle op interacties.
Ingeval problemen nemen wij contact met u op.

 


De verpakking

 

Wij zorgen voor een ondoorzichtige gesloten en verzegelde verpakking Bij het inpakken wordt de bestelbon nogmaals overlopen.
De verpakking wordt intern gefixeerd om transportschade te vermijden.
Vervolgens wordt deze voorzien van onze verzegeling en de adresgegevens, met vermelding van de interne code van onze logistiek partner, zodat uw pakket, eens het wordt opgehaald, door u 7 dagen per week 24 uren per dag online traceerbaar is.

 

Transport

 

Onze logistiek partner Bpost beschikt over jarenlange ervaring en know-how en maakt gebruik van de modernste distributietechnieken. Van zodra uw pakket bij ons werd opgehaald kan dit door u online getraceerd worden. 

 

→ Track & trace

 

 Indien u toch klachten omtrent de logistiek zou hebben gelieve ons deze steeds te melden. U bewijst er uzelf en ons een dienst mee.

 

 → Contact

 

Voor het leveradres dienen wij uit veiligheidsoverwegingen steeds te beschikken over de naam van een meerderjarige gemachtigd om het pakket in ontvangst te nemen.

 

 

+ Service

 

Maak het uzelf makkelijk en laat de techniek toe met u mee te denken.
Registreer u online op pharma2go en maak gebruik van onze voorzieningen die de klok rond voor u beschikbaar zijn.

 

→ Wijziging van uw profiel

→ Track & trace van uw bestelling

→ Historiek van uw bestellingen

→ Guided search via logische categorieën

→ Global search met intelligent zoek- en sorteerfunctie

→ Online productfiches en bijsluiters

→ Onze thema's

→ Onze merken

→ Onze toppers

→ Onze newsletter

Merken