U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Online apotheek

Pharmacie en ligne

Online Pharmacy

Transpore N/disp. 12,5mmx5m 1527p-0sd1182377-32

Meer afbeeldingen

Transpore N/disp. 12,5mmx5m 1527p-0sd

Schrijf de eerste review van dit product

De 3M Transpore Medische Hechtpleister is een hypoallergene, makkelijk scheurbare, transparante `plastic` pleister. Ideaal voor het op zijn plaats houden van verbanden of ander materiaal.

Availability: In voorraad

Special Price € 2,43

Normale prijs: € 2,75

Details

De 3M Transpore Medische Hechtpleister is een veelzijdige hechtpleister. Zijn bi-directionele scheurwijze zorgt voor een gebruiksgemak, ook wanneer men handschoenen draagt. De hechtpleister is transparant zodat de huid geobserveerd kan worden. Poreus en luchtdoorlatend, beperkt het huidirritatie tot een minimum. Radiolucent en hypoallergeen. In 4 maten verkrijgbaar

Extra informatie

Producent 3m Belgium
Onze keuze N/B
Omschrijving De 3M Transpore Medische Hechtpleister is een hypoallergene, makkelijk scheurbare, transparante `plastic` pleister. Ideaal voor het op zijn plaats houden van verbanden of ander materiaal.
Toepassing

Transparante elastische, hypo-allergische kleefpleister met geperforeerde ruglaag in polyethyleen. Rekbaarheid 90%. Analergische kleeflaag van acrylcopolymeren. Irriteert niet, laat lucht en huidafscheiding door, zeer grote bewegingsvrijheid, scheurbaar in lengte en breedte, röntgendoorlaatbaar.

3M Transpore is een elastische goed hanteerbare pleister die visuele controle toelaat. Geschikt voor het vasthouden van catheters en slangen. Ideaal voor het bevestigen van verband over bewegende lichaamsdelen.

Gebruik Nee
Bewaring/Houdbaarheid Nee
Samenstelling Nee
Contra-indicaties Nee
Nevenwerkingen Nee
Actieve stof Nee
Actieve stof Nee
Pharmacologische eigenschappen Nee
apblegcode Nee
Bijsluiter N/B

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Merken

Transpore N/disp. 12,5mmx5m 1527p-0sd

EUR

2.7500