U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Online apotheek

Pharmacie en ligne

Online Pharmacy

Memorex+ Gel 303016193-31

Meer afbeeldingen

Availability: Niet in voorraad

Special Price € 13,41

fabrieksprijs: € 14,95

Details

MEMOREX + bevordert de intellectuele vorm dankzij een originele en complete formule die de volgende bestanddelen bevat:Een complex van vitamines en mineralen die essentieel zijn voor de goede werking van de hersenen: de vitamines B1, B2, B3, B5, B6 en C, in combinatie met magnesium, ijzer, zink en koper; Actieve bestanddelen van plantaardige oorsprong om de intellectuele prestaties te optimaliseren: ginseng quinquefolius, beter bekend als Amerikaanse ginseng, en rozewortel, dat helpt om de effecten van stress tegen te gaan en om op natuurlijke wijze weer intellectueel fit te worden.

(1)Rozewortel draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid als gevolg van stress en aan een normale cognitieve functie. ​(2)Vitamine B5 draagt bij aan normale intellectuele prestaties. De vitamines C, B1, B2, B3, B6, koper en magnesium dragen bij aan een normale werking van het zenuwstelsel. IJzer en zink dragen bij aan een normale cognitieve functie.

Extra informatie

Producent Forte Pharma
Onze keuze N/B
Omschrijving N/B
Toepassing

Een beter geheugen zonder belemmeringen dankzij de dubbele werking van Memorex, een product dat helpt om de geestelijke prestaties te verbeteren en de stress en het effect ervan op de cognitieve functies tegen te gaan.

Gebruik

Neem 's ochtends één capsule met een groot glas water bij het ontbijt.

Bewaring/Houdbaarheid N/B
Samenstelling

Ingrediënten (mg per dagelijkse dosis): droog extract van Rhodiola rosea (200), magnesiumoxide, omhulsel van de capsule (gelatine, kleurstof: titaniumdioxide), droog extract van ginseng (Panax quinquefolius) (90), ijzergluconaat, vitamine C (L-ascorbine zuur), antiklontermiddelen (magnesiumstearaat, siliciumdioxide), zinksulfaat, vitamine B5 (calcium D-pantothenaat), vitamine B3 (nicotinamide), kopergluconaat, vulstof (microkristallijne cellulose), vitamine B6 (pyridoxine chlorhydraat), vitamine B2 (riboflavine), vitamine B1 (thiamine hydrochloride).

Contra-indicaties

Zonder gluten.

Nevenwerkingen N/B
Actieve stof Nee
Actieve stof Nee
Pharmacologische eigenschappen N/B
Bijsluiter N/B

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Merken

Memorex+ Gel 30

EUR

14.9500