U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Online apotheek

Pharmacie en ligne

Online Pharmacy

Cavilon Spray 28ml1437276-31

Meer afbeeldingen

3M Cavilon Niet-prikkendeBarrièrefilm is een klinisch bewezenunieke huidbeschermer met eenlangdurige werking, die eentransparante, besch...

Availability: In voorraad

Special Price € 15,38

fabrieksprijs: € 17,14

Details

Cavilon Niet-prikkende Barrièrefilm is een polymerische oplossing die op de huid een uniforme film met unieke eigenschappen vormt. Het product is opgelost in een nieuw, niet cytotoxisch, niet bijtend solvent dat snel opdroogt. Deze waterbestendige siliconen/acrylaatfilm is kleurloos, transparant en wordt gekenmerkt door een goede zuurstof/waterdamp permeabiliteit. Deze huidbeschermer vormt na het aanbrengen op de huid, een uniforme film en beschermt intacte of beschadigde huid tegen irritatie veroorzaakt door incontinentie (ontlasting en/of urine) of lichaamsvloeistoffen en tegen huidbeschadiging veroorzaakt door kleeflagen ( herhaaldelijk tapen). Cavilon Niet-prikkende Barrièrefilm is aan te brengen met een swab (voor nauwkeurige applicatie) en een spray (voor grotere gebieden).

Extra informatie

Producent 3m Belgium
Onze keuze N/B
Omschrijving 3M Cavilon Niet-prikkende Barrièrefilm is een klinisch bewezen unieke huidbeschermer met een langdurige werking, die een transparante, beschermende filmlaag op de huid vormt.
Toepassing

De film mag gebruikt worden bij volwassenen en bij kinderen vanaf 1 maand oud, in geval van decubitus wonden (graad 1 en 2 met weinig exsudaat), incontinentie, dermatitis, stoma, veneuze ulcera, adhesie trauma en bescherming van wondranden.

Gebruik

De sprayflacon laat toe om grotere huidoppervlakken snel en economisch te beschermen.

  • Voor grotere oppervlakken zoals stuit, benen, enz.
  • Circa 170 verstuivingen per flacon.
Bewaring/Houdbaarheid Nee
Samenstelling Nee
Contra-indicaties Nee
Nevenwerkingen Nee
Actieve stof Nee
Actieve stof Nee
Pharmacologische eigenschappen Nee
Bijsluiter N/B

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Merken

Cavilon Spray 28ml

EUR

17.1400