U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Online apotheek

Pharmacie en ligne

Online Pharmacy

Basic-cad Milupa 400g1511955-30

Meer afbeeldingen

Availability: In voorraad

€ 27,68

Details

Basic-CaD is een voeding met een extreem laag calciumgehalte (<5 mg/100 ml) en vrij van vitamine D, verrijkt met vitamines, mineralen en spoorelementen.

Extra informatie

Producent Nutricia Amn
Onze keuze N/B
Omschrijving N/B
Toepassing

Basic-CaD wordt gebruikt als dieetbehandeling voor calciumstoornissen, bijvoorbeeld hypercalcemie/ hypercalciurie of osteopetrose

Gebruik

De benodigde hoeveelheid Basic-CaD is afhankelijk van de leeftijd, het lichaamsgewicht en de stofwisseling van de patiënt.

Basic-CaD mag ad libitum toegediend worden aan zuigelingen met stoornissen in het calciummetabolisme. Dit dient te gebeuren onder regelmatig toezicht van een arts.

Bereiding en toediening

13 g Basic-CaD (= 3 afgestreken maatschepjes) + 90 ml water = 100 ml voeding

1 afgestreken maatschepje = 4,3 g Basic-CaD.

Bewaring/Houdbaarheid Nee
Samenstelling
  • De verschillende formules zijn aangepast aan de leeftijd van de patiënt en zijn: vrij van saccharose; vrij van kunstmatige kleur-, geur-, zoet- en smaakstoffen; verrijkt met vitaminen en mineralen; geconcentreerde producten zodanig dat de patiënt slechts kleine volumes moet innemen.
  • Eiwitarme dieetvoedingsmiddelen voor medisch gebruik arm aan fenylalanine en andere aminozuren. Het energiegehalte van deze producten is vergelijkbaar met de overeenkomstige gewone voedingsmiddelen. Bevatten enkel natuurlijke ingrediënten; vrij van bewaarmiddellen, kunstmatige smaak- en kleurstoffen.
  • Deze verschillende formules zijn volledige zuigelingenvoeding vrij van 1 of meerdere voedingsstoffen: te gebruiken als basis van een individueel aangepast dieet, te gebruiken voor zuigelingen, peuters en kleuters. 
Contra-indicaties Nee
Nevenwerkingen Nee
Actieve stof Nee
Actieve stof Nee
Pharmacologische eigenschappen Nee
Bijsluiter N/B

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Merken

Basic-cad Milupa 400g

EUR

27.6800