U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Online apotheek

Pharmacie en ligne

Online Pharmacy

Atrauman Ster 5,0cmx 5cm 10 49951081121276-31

Meer afbeeldingen

Atrauman Ster 5,0cmx 5cm 10 4995108

Schrijf de eerste review van dit product

Het zalfkompres uit dragermateriaal van hydrofobe polyestervezels

Availability: In voorraad

Special Price € 6,61

Normale prijs: € 7,40

Details

Zalfkompres zonder werkzame stoffen met dragermateriaal van hydrofobe polyestervezels met een gladde oppervlaktestructuur, geïmpregneerd met een neutrale zalfmassa (estermengsel van natuurlijke, plantaardige vetzuren, gebonden als di- en triglyceride), die het genezingsproces bevordert; zonder toevoeging van vaseline of andere paraffinen; doorlaatbaar voor exsudaat, bijzonder zacht en goed te draperen, geen verkleving met de wond, ook bij langdurig gebruik niet sensibiliserend.

Extra informatie

Producent Paul Hartmann
Onze keuze N/B
Omschrijving Het zalfkompres uit dragermateriaal van hydrofobe polyestervezels
Toepassing

Voor algemene wondbehandeling, in het bijzonder voor het soepel houden van wondoppervlakken en -randen, bijvoorbeeld voor schaaf- of snijwonden, brand- of schroeiwonden, in de plastische en cosmetische chirurgie, bij nagelextracties, phimosisoperaties etc.; voor het afdekken van huidtransplantatiewonden; ook ideaal in de dermatologie, bij patiënten met een gevoelige huid of overgevoeligheid voor geneesmiddelen.

Gebruik Nee
Bewaring/Houdbaarheid Nee
Samenstelling

Zalfcompres zonder werkzame stoffen, van polyestertule, geïmpregneerd met een neutrale zalfmassa zonder toevoeging van vaseline of andere paraffinen. Bevat uitsluitend plantaardige grondstoffen. Goed drapeerbaar, laat de secreties door, kleeft niet in de huid.

Atrauman wordt gebruikt voor atraumatische wondverzorging in alle fasen van de wondgenezing; bij schaaf-, scheur- en kneuswonden, ulcus cruris, decubitus, brand-, schroei-, ets- en stralingswonden, abcessen, furunkels, karbonkels, panaritium; voor de afdekking van donor- en receptorsites, bij huidtransplantaties, in de plastische en cosmetische chirurgie, bij nagelextracties, fimosisoperaties, enz.

Contra-indicaties Nee
Nevenwerkingen Nee
Actieve stof Nee
Actieve stof Nee
Pharmacologische eigenschappen Nee
apblegcode Nee
Bijsluiter N/B

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Merken

Atrauman Ster 5,0cmx 5cm 10 4995108

EUR

7.4000