Vous n'avez pas d'articles dans votre panier.

Sous-total: 0,00 €

Online apotheek

Pharmacie en ligne

Online Pharmacy

Similase Total Nf Caps 120 Metagenics3087921-31

Plus de vues

Similase Total Nf Caps 120 Metagenics

Soyez le premier à commenter ce produit

Disponibilité : En stock

Special Price 46,29 €

prix fabricant : 51,49 €

Détails

Verteringsenzymen spelen een sleutelrol in de vertering van het voedsel. Zij zullen zorgen voor de chemische reacties om "grote macromolecules" om te zetten in kleinere moleculen die opneembaar zijn. Enzymen zijn aanwezig in de verschillende stadia van het verteringsproces (mond, maag, darmen) Pancreasenzymen zorgen hierbij voor de vertering van proteïnen, vetten en koolhydraten, waarna de opname van macronutriënten kan gebeuren (vnl. in de dunne darm). Dit onderstreept het belang van een optimale enzymproductie in het verteringsproces en om de afbraak van eiwitten, koolhydraten en vetten te voltooien. Dankzij de enzymen, haalt men de maximale energie uit het voedsel en wordt voorkomen dat de darmen opgezadeld zitten met onverteerde voedselresten. In bepaalde gevallen zijn er evenwel specifieke tekorten aan enzymen en kan suppletie van digestieve enzymen zorgen voor een ondersteuning van de verteringsfunctie. De enzymen verwerkt in het multi-enzymenpreparaat Similase Total zijn allemaal van "fungale" oorsprong. In tegenstelling tot enzymen van dierlijke oorsprong, die enkel werkzaam zijn binnen beperkte pHgrenzen, zijn deze plantenenzymen zowel actief in zure als basische milieus (pH: 2-12). Pepsine bijvoorbeeld, is enkel actief bij een pH< 4.5 en de pancreasenzymen in een alkalisch milieu met een pH> 7. Een ander voordeel van de fungale enzymen is dat ze onmiddellijk beginnen te werken na inname samen met voedsel. Zonder de exogene enzymen begint de vertering in veel gevallen maar echt nadat het voedsel wordt blootgesteld aan de pancreasenzymen. Moderne productietechnieken zorgen ervoor dat de fungale enzympreparaten zuivere en pure producten zijn, en dat er geen microbiologische of fungale activiteit overblijft in het finale product. Protease Proteïnerijke voeding, bv. vlees Cellulase Cellulosevertering: groenten en fruit Amylase Zetmeel uit brood, pasta... Alfagalactosidase peulvruchten Maltase Zetmeel (na eerdere vertering door amylase) Lactase Melk(suiker) Lipase Vetten Invertase Gewone tafelsuiker (sucrose) Fytase Zaden, granen, noten Naast het enzymenmengsel bevat Similase Total ook sojalecithine ter ondersteuning van de emulgerende werking nodig voor de vetvertering, en gemberwortelextract. Gemberwortel heeft een ondersteunende werking op de spijsvertering.

Informations complémentaires

Producteur Metagenics Belgium
Our Selection N/A
Description N/A
Application N/A
Usage

1 gélule pendant ou juste après le repas (principal) ou comme conseillé

Préservation N/A
Composition

INGREDIENTS PAR GELULE Protéase 41000 unités FCC Cellulase 1750 unités FCC Amylase 1400 unités FCC Alpha galactosidase 300 unités FCC Maltase 16050 unités FCC Lactase 340 unités FCC Lipase 1050 unités FCC Invertase 150 INVU Phytase 0,85 PU Lécithine de soja 50 mg Extrait de gingembre (Zingiber officinalis) 25 mg

Contre-indications

Dans le cas de gastrite, d'ulcère à l'estomac ou au duodénum il est recommandé de consulter son médecin ou pharmacien en cas d'usage de Similase® total.

Effets secondaires N/A
Substance active Non
Substance active Non
Pharmacologic Properties N/A
Notice N/A

Commentaires des clients

Rédigez votre propre commentaire

Seuls les utilisateurs inscrits peuvent écrire des commentaires. Veuillez vous connecter ou vous enregistrer

Marques

Similase Total Nf Caps 120 Metagenics

EUR

51.4900