Vous n'avez pas d'articles dans votre panier.

Sous-total: 0,00 €

Online apotheek

Pharmacie en ligne

Online Pharmacy

Kit4kat Sachet 1x300g3044773-31

Plus de vues

Disponibilité : Épuisé

Special Price 4,05 €

prix fabricant : 4,56 €

Détails

Kit4Cat is revolutionair, bio-afbreekbaar, hydrofoob zand dat voorzien is van een natuurlijke, niet giftige, urine-afstotende laag.Het laat dierenarts en de katteneigenaar toe om snel en makkelijk een urinestaal te nemen, zondergebruik te moeten maken van ingrijpende procedures zoals Cystocentesis.De urine van de kat zal op het zand blijven liggen zodat je het makkelijk kan opzuigen met het(meegeleverde) pipet en kan bewaren in het (meegeleverde) plastic, afsluitbare buisje.

Informations complémentaires

Producteur V.m.d.
Our Selection N/A
Description N/A
Application N/A
Usage

Kit4Cat is heel makkelijk te gebruiken. Iedereen kan het zowel thuis als in een dierenkliniek, en meteen goed resultaat. Gewoon de volgende stappen volgen :

1. Open een zakje Kit4Cat zand en strooi de inhoud in de lege, propere kattenbak

2. Verspreid het Kit4Cat zand zo dat een dun laagje een groot deel van de kattenbak bestrijkt. Elkzakje Kit4Cat zand tevens een klein zakje met een pipet en een plastic, afsluitbaar buisje. Leg deze apart voor het nemen van het staal.

3. Plaats de kattenbak op zijn normale plaats of op een goed bereikbare plaats voor de kat. Laat de kat vrij urineren op of naast het Kit4Cat zand.

LET OP : indien er meerdere katten gebruik maken van de kattenbak moet je ervoor zorgen dat enkelde te onderzoeken kat er op dat ogenblik gebruik van kan maken.

4.Wanneer de kat geürineerd heeft en de kattenbak verlaten heeft, kan je de urine opzuigen met het pipet en dan in het buisje doen.Indien de urinedruppels klein zijn kan je ze met het pipet bij elkaar drijven tot een grotere druppel. Indien er geen urine zichtbaar op het zand ligt kan het zijn dat de kat hem onder het zand begraven heeft. Roer dan met het pipet een beetje door het zand om de verborgen urine boven te halen.

Kit4Cat mag niet gemengd worden met gewone kattenbakvulling. De inhoud van 1 van de 3 zakjes is voldoende om een staal te nemen en kan slechts 1 maal gebruikt worden. Een geopend zakje dient binnen de 72 uur te worden gebruikt.

Préservation N/A
Composition N/A
Contre-indications N/A
Effets secondaires N/A
Substance active Non
Substance active Non
Pharmacologic Properties N/A
Notice N/A

Commentaires des clients

Rédigez votre propre commentaire

Seuls les utilisateurs inscrits peuvent écrire des commentaires. Veuillez vous connecter ou vous enregistrer

Marques

Kit4kat Sachet 1x300g

EUR

4.5600