You have no items in your shopping cart.

Subtotal: €0.00

Online apotheek

Pharmacie en ligne

Online Pharmacy

Iwhite Instant 2 Smile Box3983525-31

More Views

Iwhite Instant 2 Smile Box

Be the first to review this product

Availability: In stock

Special Price €32.13

factory price: €35.75

Details

De iWhite Advanced Giftbox bestaat uit:

  • iWhite Instant Kit
  • iWhite Tooth Polisher
  • iWhite Mondwater
  • iWhite Tandpasta

Deze giftbox biedt het complete whitening pakket voor wittere tanden en een stralende glimlach. De producten zorgen er in combinatie van elkaar voor dat je tanden witter worden èn blijven.

De iWhite Instant Whitening kit is vijf opeenvolgende dagen achter elkaar te gebruiken of wanneer je denkt dat dit nodig is. De iWhite Instant Tandpasta en Mondwater zijn geschikt voor dagelijks gebruik. We adviseren om de tanden één keer per week te polijsten met de iWhite Tooth Polisher.

1. iWhite Instant Kit

iWhite Instant is een professionele whitening kit voor wittere tanden die je thuis kunt gebruiken. Het product bevat een nieuwe, revolutionaire whitening gel waarvan de veiligheid klinisch is aangetoond en die onmiddellijk werkt. Het resultaat is meteen zichtbaar na de eerste behandeling. Wens je een nog verbluffender resultaat? Gebruik iWhite Instant dan gedurende 5 opeenvolgende dagen.

2. iWhite Instant Tandpasta

iWhite Instant Whitening Tandpasta is de perfecte partner voor je tanden en kan dagelijks gebruikt worden. Deze tandpasta met drievoudige werking herstelt de natuurlijke witheid van je tanden en verzorgt het gebit het hele jaar door.

3. iWhite Instant Mondwater

iWhite Instant Whitening Mondwater bevat ingrediënten met een drievoudige werking voor dagelijks gebruik. De aanwezigheid van blauwe covarine in de formule zorgt voor een onmiddellijk zichtbaar resultaat na slechts één beurt. Het mondwater verwijdert tandplak en voorkomt vorming van nieuwe tandplak, en zorgt zo voor een intens witte, heldere glimlach.

4. iWhite Tooth Polisher

De gebruiksvriendelijke iWhite Tooth Polisher gebruikt professionele technologie om tandplak en oppervlakkige vlekken van koffie, thee en tabak te verwijderen en om de vorming van tandplak tegen te gaan. De iWhite Tooth Polisher kan wekelijks worden gebruikt.

Additional Information

Producer Axone Pharma T3
Our Selection N/A
Description N/A
Application N/A
Usage N/A
Preservation N/A
Composition N/A
Warnings N/A
Side effects N/A
Active substance N/A
Active substance N/A
Pharmacologic Properties N/A
Leaflet N/A

Customer Reviews

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

BRAND

Iwhite Instant 2 Smile Box

EUR

35.7500