You have no items in your shopping cart.

Subtotal: €0.00

Online apotheek

Pharmacie en ligne

Online Pharmacy

Feminabiane Conception Comp 30 + Caps 30

Be the first to review this product

Availability: In stock

Special Price €20.92

factory price: €23.30

Details

Feminabiane Conception werd speciaal samengesteld om vrouwen van voedingsstoffen te voorzien van het moment dat zij een kind verlangen tot aan het einde van de zwangerschap en gedurende de hele borstvoedingsperiode. Foliumzuur draagt bij aan de groei van het moederweefsel tijdens de zwangerschap. Jodium helpt bij de normale productie van schildklierhormonen en een normale schildklierfunctie. Het innemen van omega-3 DHA-vetzuren door de moeder draagt bij tot de normale hersen- en gezichtsontwikkeling van de foetus en van het borstgevoede kind. Positieve effecten zijn merkbaar bij inname van 200 mg DHA per dag, naast de aanbevolen dagelijkse inname van 250 mg omega 3-vetzuren (EPA en DHA). De Qualitysilver® norm garandeert de optimale kwaliteit en zuiverheid van de geselecteerde visolie die lang behouden blijven.

Additional Information

Producer Pileje Benelux
Our Selection N/A
Description N/A
Application

Feminabiane Conception werd speciaal samengesteld om vrouwen van voedingsstoffen te voorzien van het moment dat zij een kind verlangen tot aan het einde van de zwangerschap en gedurende de hele borstvoedingsperiode.

Usage

1 tablet en 1 capsule per dag, in te nemen met een glas water.

Preservation N/A
Composition

Tabletten: Vulstoffen: microkristallijne cellulose, mono- en diglyceriden van vetzuur en vernette natriumcarboxymethylcellulose, calciumcarbonaat, magnesiumoxide, glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, microkristallijne cellulose en mono- en diglyceriden van vetzuur, kaliumjodaat, zinkcitraat, niacine, vitamine E, antiklontermiddel: magnesiumstearaat, vitamine D3, vitamine B12, vitamine B6, thiamine, riboflavine en foliumzuur. Capsules: Geconcentreerde visolie, capsule (visgelatine, geleermiddel: glycerol), antioxidant: rozemarijnextract Rosmarinus officinalis (blaadjes).

Warnings N/A
Side effects N/A
Active substance N/A
Active substance N/A
Pharmacologic Properties N/A
Leaflet N/A

Customer Reviews

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

BRAND

Feminabiane Conception Comp 30 + Caps 30

EUR

23.3000