You have no items in your shopping cart.

Subtotal: €0.00

Online apotheek

Pharmacie en ligne

Online Pharmacy

Coban 2 Comfortzwachtel 15cm X 3,5m 10 Rol3019551-31

More Views

Coban 2 - Comfortzwachtel 15cm X 3,5m 10 Rol

Be the first to review this product

Het Coban 2 lagen compressie systeem is aangewezen voor de behandeling van veneuze insufficiëntie en de daarmee gepaard gaande oedeemvorming. Te gebruiken bij patiënten met een IPS >0.8. Het compressie systeem zorgt voor een verhoogde mobiliteit zodat de patiënten hun activiteiten kunnen hernemen.

Availability: In stock

Special Price €27.02

factory price: €30.08

Details

Het 3M™ Coban™ 2-lagen compressiesysteem is aangewezen voor de behandeling van oedeem in de onderste ledematen ingevolge veneuze beenulcera en aanverwante aandoeningen.

3M™ Coban™ 2-lagen compressiesysteem verstrekt efficiënte compressie bij oedeem.

De eerste windel is de binnenste comfortband en bestaat uit open-cel polyurethaanschuim gelamineerd met latexvrije 3M™ Coban™. Deze band wordt als eerste laag aangebracht met de schuimzijde tegen de huid en zorgt zo voor een absorberende, zachte en comfortabele laag die goed op de huid houdt, met een miniem risico op afzakken van het verband.

De tweede laag bestaat uit latexvrije Coban™, aangepast om compressie te geven. Bij het aanbrengen kleeft de tweede laag op de eerste, wat resulteert in een dun en comfortabel compressieverband dat patiënten toelaat hun normaal schoeisel te dragen.

De materialen zijn ontworpen om intelligente compressie te geven waardoor de cohesieve lagen uiteindelijk een niet-elastisch geheel vormen dat zorgt voor de optimalisatie van de spierpomp van de patiënt en zo oedeem vermindert en de heling bevordert .

Coban™ 2-lagen compressiesysteem werd ontworpen voor effectieve compressie en dagdagelijks comfort.

Additional Information

Producer 3m Belgium
Our Selection N/A
Description Het Coban 2 lagen compressie systeem is aangewezen voor de behandeling van veneuze insufficiëntie en de daarmee gepaard gaande oedeemvorming. Te gebruiken bij patiënten met een IPS >0.8. Het compressie systeem zorgt voor een verhoogde mobiliteit zodat de
Application N/A
Usage N/A
Preservation N/A
Composition N/A
Warnings N/A
Side effects N/A
Active substance No
Active substance No
Pharmacologic Properties N/A
Leaflet N/A

Customer Reviews

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

BRAND

Coban 2 - Comfortzwachtel 15cm X 3,5m 10 Rol

EUR

30.0800